Grand Opening Fat Bubble Citos

Surprisingly and finally, Fat Bubble is opening their branch in Citos! Hiphip hurray! And I got an invitation from Hendra OpenRice for coming as well. Yeay!

image
The invitation

Seperti yang ada di invitation, they have three menus for trial. Dan *hey*, seorang Shinta tidak bisa menolak makanan gratis, fufu. Berbekal rasa lapar, penasaran dan ingin jalan-jalan, I come there for trying their new one.
image

I do love avant garde *etjie. Emang gue ngerti artinya?* stuff, dan dekorasi fat bubble dari luar aja bisa bikin orang kayak gue tertarik -at least- buat ngelirik. Berbekal banyak ornamen kayu, big-written-blackboard sama rumput sintetis yang ditempel di dinding, fat bubble berhasil bikin suasana interior kafe mereka terlihat colorful dan maksimal. In short, keceh. Ngga bikin nyesel kalau mau nongkrong sambil selfie ala anak gaul hits ibukota.

Here comes my favorite menu of the day!
image

Fluffy ice dessert! The most interesting part is the cute duckie egg puding, isnt it?
image

Selain yang manis-manis, fat bubble juga punya menu makanan berat buat kalian yang lagi kelaparan. Pilihannya? Banyak!
image

Range harga produk fat bubble juga beragam dan terjangkau ~
Taiwanese Drinks : 17k – 25k
Taiwanese Dessert : 18k – 49k
Taiwanese Street Snacks

I am feeling so pleased to came here 😍 And thank you for letting me win di lomba posting di Instagram 🙂 lumayan, dapet voucher makan di fat bubble worth to 200k 💜

See ya at my next story!
image

For more information:
Fat Bubble Dessert House and Cafe
Cilandak Town Square
Ground Floor
Louisa Ingrid – louisalouisa2911@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s