Crispy Almond Cookies

Who love cookies? πŸ™‚
Me either. Setiap ngeliat cookies bawaannya pengen nyomot dan ngunyah. Nyomot dan ngunyah. Repeat sampai rahang pegel dan stock snack ludes. Hehehe.

Not so long ago (baru kemarin, sih) I bought a crispy cookies made of Mbak Arni in my favorite tastes: greentea and coffee. Dianter ke kantor pagi-pagi, and so ready to become my favorite snacks while working 😆

image

Yeap, no merk or all. Tapi yang model begini justru bikin gue pribadi makin penasaran. This cookies can stand itself without hanging on a label wekekeke. Sekarang aja udah banyak merk ketjeh yang ternyata bukan mengedepankan kualitas produk, tapi justru merk itu sendiri.

image
Thiny whinnie bittie 😅

As you can see, the cookies are so…thin! First time I saw this package, I already imagine how is it taste when I crack the cookies with my teeth LOL. Pasti crunchy banget…

As my first try, I opened the green can *halah* warnanya eksotis banget, bikin lidah makin penasaran sama rasanya!

image

Penampakannya padat, ya? Kalau diliat dari atas seperti ini, bukan ngga mungkin kalian akan berpikir kalau cookies ini ‘ngga garing’ seperti ekspektasi. But hey, I did show you (at second picture) how tiny this cookies is. Topping kejunya ngga pelit, kacang almond-nya keliatan ngga gosong (gue pernah ngeliat ada yg agak gosong, fufu). Dan yang bikin happy, I can seriously feel the greentea taste inside, jadi hijau itu bukan sekedar pewarna 😂

Sekali ngunyah, jemari gue latah repeat gerakan ambil cookies-masukin mulut sampai 5 kali 😶 and then I realize that I have another taste waiting; coffee.

image

Cantik, ya? Tipisnya beneran tipis, I believe you will be curious how crunchy it is while seeing this picture. And hey, the coffee tastes strong enough, cucok dej sama selera 😁

image

Both are delicious, glad that I found a good quality of crispy almond cookies made by Mbak Arni. Thanks, mademoiselle! My heart belongs to you 💕

lots love,
gadis hujan 🌂

Advertisements

3 thoughts on “Crispy Almond Cookies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s