Lifull – Wanna Snacks for Free?

Cemilan. Everybody love it, me either. Thanks to IDFB, I received a big wood-case filled with lot of snacks from Lifull Id. I love you and I am proud to be IDFBers! *cmiww*

Here comes the question: what is Lifull Id?

Lifull Id adalah situs yang memberikan informasi terkait produk *snack, of course* yang ada di sekeliling kita maupun produk snack yang jarang ditemukan. Selain sebagai source information, Lifull Id juga akan memperkenalkan dan memberikan snacks yang jarang ditemukan sebagai hadiah *iya, gak salah baca kok. HADIAH* kepada pengguna website tersebut. Close to Zomato or PergiKuliner, hanya saja website ini membahas penuh tentang cemilan.

Di Lifull Id, kita bisa mengulas langsung tentang hadiah yang sedang dibagikan secara gratis oleh Lifull, jadi user bias memilih hadiah yang ingin mereka dapatkan secara langsung. Produk yang ingin dibahas juga tergolong rinci, include its price and picture. Jadi, informasi yang didapat dari web ini tentang snacks bias dikategorikan valid, karena yang testimoni yang didapat not only from lifull recommendation but also a comment from consumer.

liful_home1
Home Page of Lifull Id

Bahkan dari home page-nya saja sudah disodorkan hadiah gratis, hihi. Kepo, ya? Ingin dapat snack gratisan juga, ya? Here I’ll show you step by step to having it!

  1. Visit website Lifull Id
  2. Click ‘hadiah’ untuk masuk ke halaman tersebut
  3. Pilih snack yang kamu idam-idamkan, kemudian click snack tersebut
  4. Click tombol apply
  5. Isi data diri lengkap, dan
  6. Share ke FB
  7. Banyak berdoa dan dzikir agar kamu menjadi pemenang yang dikirimkan snack 😉

Since I am already become one of the lucky person who got the package, lemme tell you five best snacks that I’ve got!

lifull_1
Full Team Package

A lot? Yeap, I got all of them thanks to them. It feels like I don’t have to buy any snacks for weeks LOL.

lifull_2
Sponge

SPONGE (Sobisco) – They gimme three flavors and I love them all ❤ But if I have to choose, Raiyt now I will choose the coffee one (ini juga gegara baru ngerasain yang kopi, sebelumnya sih lebih doyan rasa cokelat hihi). This snack has an unique shape like doughnut. Although the taste of sweetness is pretty strong, I just realize that the calories of this snack are only 160 kcal. I recommend you to taste the three of them LOL.

lifull_3
Choco Mania

CHOCO MANIA (Sobisco) – I think I have to start looking for Sobisco product only *MUAHAHA*. Wujud luarnya berupa kemasan kaleng, menjaga produk di dalamnya menjadi lebih ‘utuh’. Though it named choco mania, but this one isn’t only taste chocolate. Ada juga yang ber-topping kacang. One strong opinion for this snack: DELICIOUS!

lifull_4
Kiyora

KIYORA (Ultra Jaya) – They gave me two kinds of kiyora tea; the green tea (the green cover) and the extra green tea (the red cover). First time I saw this product, I think there won’t be any difference in taste. But then I realize that they both almost different. My tongue prefer the extra green tea, it is tastier than the other one. They really give extra greentea and honey on it. Bukan berarti yang satunya lagi tidak enak, loh. The green one taste less than the red, lebih tepat untuk kamu yang tidak menyukai rasa pekat.

lifull_5
Strawberry Milk

STRAWBERRY MILK (Pokka) – I expect too much for this milk, but I get less than my expectation 😦 Mungkin karena saya terlalu sering mengkonsumsi produk susu lain sejenis greenf*elds atau ultr*milk yang memiliki kandungan susu lebih kaya *mungkin loh, ya*. Rasa susu-nya cenderung lebih ‘tipis’ dari rasa susu stroberi kebanyakan, tetapi manis-asam stroberi benar-benar terasa dalam setiap tetesnya. But, I recommended this drink for you who hates drink milk but need the milk calcium, karena rasanya ngga bikin eneg seperti susu 😉

lifull_6
UHA

UHA – Candies always got me right. From the strawberry, coffee and milk taste, I like all of them! LOL. UHA tastes exactly like solid milk. One thing that makes me curious is, what does “dibuat dengan ala Jepang” mean? Cause I never taste any Japanese candy hiks. Perhaps anyone wanna let me review-ing the real Japanese candy? *halah*

Phew, writing this makes me feel crave for snacks. I am going to munch more, sampai jumpa di postingan berikutnya!

lifull_7

Advertisements

4 thoughts on “Lifull – Wanna Snacks for Free?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s